Ohjelmapalvelut / Kärrynpyörän monitoimiharrastetila

Ohjelmapalvelut - Kärrynpyörän monitoimiharrastetila

Kärrynpyörän monitoimiharrastetila on rakennettu vuonna 2005 entisen navetan tiloihin, josta löytyy monenlaista toimintaa saman katon alta.

Alakerrassa on saluuna, jossa on ruokailutilat 80 henkilölle, kuuden henkilön kabinetti sekä harrastetila, jossa toteutamme monenlaiset kisailut (Seriffin Kisat ja Saluunan Kingi –ohjelmapalvelut). Tilat ovat lämpimiä myös talvella.

Alakerrassa on myös keittiö, sauna sekä peseytymis- että wc-tilat. Saunamme on erikoinen kotasauna. Saunasta pääsee tilavalle terassille vilvoittelemaan.

Yläkerta on lähes 200 m2 yhtenäinen tila, jossa on jousiammuntapaikat ja boulder –kiipeilyseinä. Tilaa voidaan käyttää myös sählypeleihin ja vaikkapa turbokeihään- ja moukarinheittoon, minigolffiin ja tikanheittoon. Tila sopii myös vaikka tanssipaikaksi.

Ulkoiluohjelmana on Uudisraivaajanpolku. Polun pituus on helppo suunnitella porukan kunnon ja käytettävän ajan mukaan. Polkua kuljemme talvella lumikengillä, kesällä patikoiden. Maasto on erittäin vaihteleva, reitillä on runsaasti nousuja ja laaksoon laskeutumisia. Ulko-ohjelmana on lisäksi pihapelejä, jotka ovat hauskoja pieniä kisailuja ja jotka voidaan huonon sään sattuessa toteuttaa myös sisätiloissa.