Ohjelmapalvelut / Savolaenen Ruokarevohka

Savolaenen Ruokarevohka

Siitä puhe, mistä puute, eli joka päivä tahtoo ennemmin tai myöhemmin tulla huiko ja niinpä tuumasta toimeen, ei muuta kuin ruoan laittoon. Nyt sinulla on varmasti mukavaa seuraa, kavereita, työporukkaa ja apunasi vielä pari, sieltä ja tiältä, ruoanlaittoa oppinutta kokkia.

Ruokarevohkassa valmistetaan ihan oikeasti ruokaa, vihanneksia, kalaa, lihaa, alkuruokia, jälkiruokia, mitä kullonkin porukka on valinnut valmistettavakseen. Ruoan valmistus tapahtuu tulilla.

Jotta kaikille varmasti riittäisi tekemistä, porukka jaetaan kahteen ryhmään. Molemmille annetaan samat aineet ja työvälineet ja sovitun ajan kuluttua maistellaan ruokia omalta ja naapurin lautaselta, kehuen tietysti omia. Pääkokit sopivalla auktoriteetillaan arvioivat kokonaisuuksia ja jakelevat kehuja niille, joille ne kuuluvat. Tarkoitus on kuitenkin nauttia loistavaa ruokaa Ruokarevohkan päätteeksi. Elekee siis syökö lähtiessänne. Varmuuveks' voe pari voeleepee pakata mukkaan.

Paikka: Kärrynpyörän monitoimitila
Ajankohta: Ympäri vuoden
Kesto: 3-4 tuntia
Ryhmäkoko: 8-15 hlöä
Hinta: Pyydä tarjous!

Savolaesen Ruokarevohkan PDF-esite

Sitovat varaukset viimeistään viikkoa ennen tuloa. Henkilömäärän vahvistus 2 päivää ennen tuloa. Laskutus vahvistuksen mukaan